Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli nyerte a Serie A délutáni rangadóját! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 29. fordulójában a Carlo Ancelotti által irányított S.S.C. Napoli a Claudio Ranieri vezette AS Roma otthonába látogatott…

Rendkívül magabiztos győzelmet aratott a Napoli az AS Roma otthonában, azaz Ranieri-vel sem igazán javult a farkasok helyzete! A vezetést már a 2. percben megszerezte a vendég együttes, Verdi átadása után Milik vette be Olsen hálóját! Úgy tűnt, a Napoli előnyből várhatja a folytatást, ám az első játékrész végén büntető kapott a hazai csapat, amit Perotti értékesíteni tudott!

A fordulást követően aztán rövid időn belül magabiztos előnyre tett szert a Napoli, az 50. minutumban Mertens volt eredményes, majd az 55. percben Verdi talált be a vendégek részéről! A mérkőzés végéhez közeledve akadtak komoly lehetőségek az AS Roma előtt, de ezek rendre kimaradtak, s ezek a kihagyott ziccerek szokás szerint megbosszulták magukat! Ugyanis a 81. minutumban a csereként beállt Younes növelni tudta csapata előnyét, s emellett eldöntötte a találkozó sorsát! 

AS Roma – Napoli 1-4 (1-1)
Helyszín:
Stadio Olimpico, Roma; Vezette: G. Calvarese
Gólszerzők:
Perotti(45+1., büntető) ill. Milik(2.), Mertens(50.), Verdi(55.), Younes(81.)
Kiállítva: ill. –

AS Roma: Olsen – Santon, Manolas, Fazio, Kolarov – N’Zonzi, De Rossi(Kluivert 82.) – Schick(Zaniolo 63.), Cristante, Perotti(Ünder 82.) – Dzeko. Menedzser: Claudio Ranieri.

S.S.C. Napoli: Meret – Hysaj(Malcuit 68.), Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui – Callejon, Allan, Ruiz, Verdi(Younes 74.) – Mertens(Ounas 58.), Milik. Menedzser: Carlo Ancelotti. 

További végeredmények:

Parma – Atalanta 1-3 (1-1)
G.:
Gervinho(8.) ill. Pasalic(24.), Zapata(75., 90+4.)

Fiorentina – Torino 1-1 (1-1)
G.:
Simeone(7.) ill. Baselli(34.)

Frosinone – SPAL 0-1 (0-1)
G.:ill. Vicari(13.)

A Serie A jelenlegi állása:

A góllövőlista élmezőnye: