Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético Madrid elnöke legnagyobb sztárja jövőjéről beszélt

A közelmúltban beszámoltunk róla, hogy az FC Barcelona komoly érdeklődést mutat Antoine Griezmann esetleges nyári szerződtetése iránt, azonban az Atlético Madrid elnöke most igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba…

A “Matracosok” elnöke, Enrique Cerezo a minap a TVE spanyol tévécsatorna műsorában a felmerült pletykákat meglehetősen egyértelműen cáfolta:

“Griezmann még nagyon sokáig az Atlético Madrid játékosa lesz. Most majd meglátjuk, hanyagolják-e végre a témát, mert nem megy sehova. Nincs esély arra, hogy távozzon a nyáron. Az Atléticónál marad, ezer százalék.”

Ideje tehát másfelé érdeklődnie a Barcelonának, vagy az elnök csak szerette volna, ha egy időre a sajtó leszáll erről a témáról?!

Annyi bizonyos, hogy a 28 éves világbajnok támadó idei szezonja cseppet sem sikerült eredményesen az Atlético Madridban, a BL-ben már a nyolcaddöntőben búcsúztak és a bajnokságban is legjobb esetben valószínűleg csak másodikok lehetnek, miközben Griezmann a mostani, a csapatnál töltött ötödik szezonjában eddig mindössze 18-szor volt eredményes. (A korábbi négy szezonja közül a leggyengébb idényben is eljutott 25 találatig.)

A spanyol bajnokság (La Liga) hétvégi fordulójában, szombat este az Atlético Madrid és a Barcelona éppen egymással ellen mérkőzhet meg a Camp Nouban.