Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A sereghajtó otthonában botlott a Napoli! – videóval

A Serie A 30., hétközi fordulója ma este folytatódott, és a szerdai találkozók sorát a Napoli vendégszereplése nyitotta a sereghajtó Empoli otthonában. A meccs esélyese hiába volt a nápolyi gárda, ugyanis a hazaiak kétszer is vezetni tudtak, a Napoli pedig csak egyszer tudott egyenlíteni, így meglepetésre Ancelotti legénysége vesztesen hagyta el a pályát!

Hiába tudott egyszer egyenlíteni Zielinski, klubja így is meglepetésre kikapott (forrás: twitter.com/NapoliAndNaples)

Ma este folytatódtak az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 30., hétközi fordulójának küzdelmei, elsőként pedig ma este a második helyezett Napoli csapata a sereghajtó Empoli otthonába látogatott. A mérkőzés esélyese előzetesen a Carlo Ancelotti által irányított nápolyi gárda volt.

Ám az előzetes esélyekkel szemben a 28. percben meglepetésre a hazaiak kerültek előnybe, amikor Farias lökete megpattanva talált utat Meret kapujába (1-0). A szünet előtt még viszont jött az egyenlítés, amikor a félidő hajrájában, a 44. minutumban a lengyel Zielinski nagy lövése a léc alatt kötött ki (1-1). Féltávnál minden mutatóban jobb volt a Napoli, kivéve a legfontosabbat, hiszen az eredmény egál volt.

A szünet után kevéssel, a 48. percben ismét előnybe kerülhetett volna az Empoli csapata, azonban Meret hárítani tudta Pajac próbálkozását. Az újabb gólra azonban így sem kellett sokat várni, hiszen az 53. minutumban egy szögletet követően Di Lorenzo fejese akadt be a nápolyi kapuba, így ismét a hazaiak szereztek tehát előnyt (2-1). A 65. percben Zielinski egyenlíthetett volna újra, ám a Napoli játékosának próbálkozása ezúttal mellé ment. Az állás a rendes játékidőben már nem is változott, majd négyperces ráadás következett, de ezidő alatt sem változott már az eredmény, így nagy meglepetésre kikapott a sereghajtó otthonában a Napoli csapata!

Serie A, 30. forduló
Empoli – Napoli • 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Farias (28.), Di Lorenzo (53.), ill. Zielinski (44.)


A Serie A 30. fordulójának hátralévő programja

Ma
21:00 • AS Roma – Fiorentina (ÉLŐ – Digi Sport 3)
21:00 • Frosinone – Parma
21:00 • Genoa – Inter (ÉLŐ – Digi Sport 1)
21:00 • Spal – Lazio
21:00 • Torino – Sampdoria

Csütörtök
19:00 • Sassuolo – Chievo (ÉLŐ – Digi Sport 1)
21:00 • Atalanta – Bologna (ÉLŐ – Digi Sport 1)

A bajnokság jelenlegi állása

A góllövőlista élmezőnye