Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: különleges rekordot döntött a Juventus ifjú csillaga

A Juventus tegnapi, meglepő veresége alkalmával azért valaminek mégiscsak örülhettek a torinói gárda szurkoló, fiatal üdvöskéjük ugyanis beírta magát az olasz bajnokság (Serie A) históriás könyveibe…

Moise Kean a tegnapi góljával ugyanis a Serie A történetének legfiatalabb játékosa lett, aki egymást követő négy bajnoki mérkőzésen is eredményes tudott lenni, hiszen a Juventus ifjú csillaga még csak másfél hónappal van túl a 19. születésnapján.

A tehetséges olasz támadó az Empoli, a Cagliari és az AC Milan után a minap a SPAL hálóját is bevette, menet közben pedig az olasz válogatott első két Európa-bajnoki selejtezőjén is eredményes tudott lenni Finnország és Liechtenstein ellenében, így összességében 11 meccs alatt hétszer talált be a 2018-2019-es idényben, úgy hogy gyakori játéklehetősége szinte csak az elmúlt másfél-két hónapban biztosítottak számára.

Nagy érdeklődéssel várhatjuk, hogy a fiatal tehetség milyen karriert fog befutni, és csak remélni tudjuk, hogy az esetleges celebség nem fogja rossz irányba eltéríteni őt, mint mondjuk Mario Balotellit, aki őt megelőzően ezt a rekordot magáénak tudhatta.