Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: két portugál is érkezhet a nyáron

Ugyan éppen egy elég kellemetlen szériát tud magáénak a Manchester United együttese, az angol média szerint mégis már a gárda megerősítésén dolgozik Ole Gunnar Solskjaer. A norvég menedzser állítólag két portugál tehetséggel erősítené meg a keretet.

Joao Félix immár hetek óta téma a nemzetközi sportsajtóban, és szinte biztos, hogy az alig húsz éves támadó valamelyik európai topcsapatban folytatja a pályafutását a nyártól. Értesüléseink szerint a Benfica csak 100 millió eurós ajánlat felett fog egyáltalán tárgyaló asztalhoz ülni. Félix szerződése még 2023-ig érvényes a Luzban, ebből vásárolhatná ki őt a Manchester United. Az a United, ahol állítólag ő az elsődleges célpont a holtszezonban.

A Unitednél egyébként lehet, hogy megirigyelték a Wolverhamptonnál jelenlévő portugál vonalat. A Daily Mail ír arról, hogy Solskjaert a Sporting csapatkapitányának, Bruno Fernandesnek a megszerzése is érdekli. A tizenegyszeres válogatott karmester már jóval kedvezőbb áron, alig 40-50 millió euróért is már magára öltheti a „Vörös Ördögök” mezét. Fernandesért úgy tudjuk, hogy már a Milan is bejelentkezett. A 25 éves középpályás szerződése szintén 2023-ig érvényes Lisszabonban.