Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca – Real csata Joao Félixért

A Marca online kiadása szerint a nyáron igazi ádáz küzdelem várható a Real Madrid és az FC Barcelona között. A spanyol lap szerint a „Királyiak” Joao Félix személyében látják a következő „CR7” karaktert, míg a katalánok fiatalítani szeretnék támadószekciót.

Az elmúlt napok és hetek egyik slágerjátékosa a virtuális átigazolási piacon nem más, mint Joao Félix. A portugál támadó csak idén novemberben lesz 20 esztendős, de a portugál labdarúgás legnagyobb talentumává nőtte ki magát ebben az idényben. Pedig az előző szezonban még a Benfica B csapatához tartozott „csak”.

A korábban a Portonál is nevelkedett játékos tavaly ősszel hosszabbított szerződést a lisszaboniakkal, egészen 2023-ig, ám hivatalos kivásárlási árról nincs információnk. Azonban a Marca arról ír, hogy egy 120 millió eurós ajánlattal gyorsan meg lehetne győzni a Benficat az eladásról. A lap szerint Joao Félix tudása, és a benne rejlő lehetőségek, illetve pusztán a stílusa alapján is csak két klubnál tudja elképzelni a jövőjét: Barcelona vagy Real Madrid.

Néhány jól értesült szerint inkább a Real felé húz Félix szíve, ahol gyermekkori bálványa, Cristiano Ronaldo méltóutódja lehetne.