Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Durva belépője után piros lapot kapott a magyar válogatott játékosa – videóval

Az angol bajnokság (Premier League) szerda esti találkozói között a Bournemouth 1-0-s győzelmet aratott a Wolves vendégeként…

(Photo by David Rogers/Getty Images)

A Bournemouth magyar válogatott jáékosa, Kerkez Milos a Wolves elleni, 1-0-ra megnyert mérkőzés hajrájában azonnali piros lapot kapott egy elvétett becsúszó szerelés után, melynek jogosságát a mérkőzés után a “cseresznyések” balhátvédje és menedzsere is élesen bírálta.

3 pont és egy hihetetlen piros lap, a futball kezd nagyon elpuhulni. Büszke vagyok a srácokra” – tette közzé Kerkez az X-oldalán a mérkőzést követően.

A szabályok szerint az azonnali kiállítás három mérkőzéses eltiltást vonhat maga után, ezzel kapcsolatban a Bournemouth menedzsere, Andoni Iraola már jelezte, hogy fellebbezni fognak ellene:

“Úgy gondolom, ez sárga lapot érő megmozdulás volt, Kerkez hajlított lábbal érkezett, hogy ne okozzon sérülést. Szerintem három mérkőzésre el fogják tiltani. Fellebbezünk, mert nem érzem helyesnek a büntetést.”

A 20 éves magyar válogatott védő az idényben eddig 27 mérkőzésen lépett pályára a Bournemouth színeiben, most először állították ki, korábban három alkalommal kapott sárga lapot a szezonban.