Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: londoni derbit bukott a Spurs – VIDEÓVAL

Elképesztő pofonba szaladt bele saját pályáján a Tottenham Hotspur. A „Sarkantyúsok” vereségének nem a mérete, hanem a meglepetése az igazán hihetetlen. Miközben a Bajnokok Ligájában már az elődöntőnél járnak Pochettinoék, addig a bajnokságban képtelenek egyenletes formát hozni.

Ugyan továbbra is a harmadik helyen feszít a Tottenham, még ezzel a mai vereséggel is, de most már biztosra vehetjük, hogy a 38. forduló utolsó pillanatáig hatalmas lesz a versenyfutás a harmadik-negyedik, még BL-indulást jelentő helyekért. A csak holnap játszó Arsenal, Manchester United, Chelsea hármas hatalmas esélyt kapott a Spurs beérésére.

Premier League – 36. forduló
Tottenham Hotspur – West Ham United 0:1 (0:0)
G: – ill. Antonio (67.)

A Spurs vadiúj, ám apróbb hibáktól hemzsegő, külcsínre csak félig-meddig kész stadionja remek helyszínt adott még így is egy remek londoni rangadónak. Bőszen támadtak a csapatok, ment az adok-kapok, ám a színvonal elmaradt a várakozásoktól, tipikus idényvégi meccset láthattunk. A három pont sorsát a vendégek egyik legnépszerűbb játékosa, Michail Antonio döntötte el. A korábban csak válogatott kerettagságig, manapság már odáig sem jutó szélső idénybeli hatodik találatával igazi hőssé vált. Könnyen lehet, hogy a nehézsorsú játékos az új idényt már egy jobb csapatban kezdi meg.

A meccs összefoglalója: