Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Ligt elutasította a Manchester United ajánlatát – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United le szerette volna igazolni az Ajax csapatkapitányát, Matthijs de Ligtet, de a fiatal játékos nem akar a Vörös Ördögölnél játszani. 

Forrás: vi.nl

Matthijs de Ligt még csak 19 éves, de az egyik legnagyobb reménységnek tartják. 2018-ban ő nyerte el a legjobb fiatal európai focistának járó Golden Boy díjat, ennyi idősen máris az Ajax csapatkapitánya, akikkel jó esélye van megnyerni a holland bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is ebben a szezonban.

A sportsajtóban egyre több hír jelenik meg az eligazolásáról, és legtöbbször a Barcelona neve merült fel, de most az angol The Mirror a játékos ügynökére hivatkozva azt írta, hogy a Manchester United is meg akarja szerezni a fiatal hátvédet, sőt, ajánlatot is tettek neki, de ezt de Ligt elutasította. Ebben 70 millió euróért szerették volna megvásárolni a játékost, és egy öt éves szerződést ajánlottak volna fel remek fizetéssel, ami azt jelentette volna, hogy 12,5 millió eurót kapott volna évente az angoloktól. Ügynöke, Maina Raiola szerint azonban a United egyáltalán nem vonzó karriercélpont de Ligtnek, ezért is utasította vissza az ajánlatukat.