Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Godín után még egy védő távozhat az Atletiből

A matracosok a klubikon uruguayi távozása után megválhatnak egy további védőjüktől, aki mindössze egy éve érkezett Hollandiából.


Az Atlético Madrid jobbhátvédje, Santiago Arias egy szezont követően máris távozhat, spanyol és angol médiahírek szerint. A kolumbiai játékos nem futott rossz szezont, rengeteg lehetőséget kapott Diego Simeonetól, azonban mégis eladhatja őt a madridi együttes. A 27 éves bekk a szezon végére már csak perememberként szerepelt, Juanfran lett az első számú a posztján. A sajtóorgánumok úgy tudják a Napoli udvarol neki elég intenzíven, ez lehet a váltás másik oka, az utóbbi időben kapott kevesebb játéklehetőség mellett. Vagyis Godín után ő lehet a következő távozó a védelemből, ennek következtében az Atlético Madrid egy védőt legalább igazolni fog a nyáron.

Arias a PSV Eindhoventől érkezett 11 millió euróért az elmúlt nyáron, jelenlegi piaci értéke is nagyjából ezen érték körül mozog, így ugyanennyiért is állhat tovább.

A kolumbiai válogatott játékos a 2018/19-es szezonban minden sorozatot figyelembe véve 33 mérkőzésen kapott szerepet, amelyen összesen 2477 perc jutott neki. Ez a játékidő többek között köszönhető annak is, hogy poszt riválisa Juanfran szezon közben sérülést szenvedett, ha az egész idényben egészséges a spanyol, akkor minden bizonnyal kevesebb idő jutott volna neki.