Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atletico Madrid: közülük kerülhet ki Griezmann utódja – sajtóhír

Antoine Griezmann és az Atletico Madrid kedd este bejelentette, hogy a francia támadó elhagyja a madridi klubot. Az Atletico így minden bizonnyal keresni fog valakit a helyére, közülük pedig öten a legesélyesebbek, hogy a következő szezonban a “Matracosok” mezét viseljék.  

Képtalálat a következőre: „paulo dybala”

Forrás: 90min.com

A francia támadó tegnap este egy videóüzenetben jelentette be, hogy elhagyja a klubot, amit már maga az Atletico is megerősített.

Az olasz Gazetta Dello Sport szerint a legesélyesebb a helyére a Juventus támadója, Paulo Dybala lehet, akit a katalán Sport is a első helyre tette a listáján. Azonban ha az argentin nem jönne össze, akkor Mauro Icardi (Inter) lehet még a befutó. A másik népszerű katalán lap, a Mundo Deportivo szerint még Edinson Cavani (PSG), Iago Aspas (Celta Vigo) lehet a francia helyettese, de még Sergio Agüero (Manchester City) nevét is bedobták a kalapba.

Az Atletico Madridnál azért Griezmannon kívül is akadnak még támadók, mert ott van a nyáron érkező Nikola Kalinic is, illetve vásárlási opciójuk van a jelenleg még csak kölcsönben lévő Alvaro Moratára is.