Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Porto: újabb madridi hős pótolhatja Casillast!

A labdarúgás történetének egyik legjobb, és legemlékezetesebb alakításokra képes kapusa, Iker Casillas a szezon végeztével hivatalosan is visszavonult. Mint ismert, a világ-, és Európa-bajnok játékosa komoly szívinfarktust követően volt kénytelen befejezni az aktív játékot.

Iker Casillas a Real Madriddal és a spanyol válogatottal mindent, de mindent megnyert, amit csak lehetett. Többször is. Aztán miután rosszra fordultak a dolgok a „Királyiaknál”, a helyi hős még pár évig kivárt, de végül az elmúlt idényeket az FC Portonál töltötte. Casillas-t egykor a Costa ricai Keylor Navas tudta végleg kiszorítani a Real kezdőjéből, és úgy fest, hogy most szintén ismerős kollégája pótolhatja.

Pár napos hír már, miszerint a Real Madrid a Thibaut Courtois árnyékába kerülő Navas-t szívesen elengedné. A Mundo Deportivo pedig arról ír, hogy a 32 éves játékos lesz az, aki veterán kollégáját követi a Porto kapujában.

Keylor Navas szerződése 2020 nyaráig érvényes a Santiago Bernabeuban, így kérdéses, hogy miért cserébe hajlandó lemondani róla a Real.