Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Icardi nagy bejelentést tett

Azok után, hogy a közelmúltban az Inter argentin klasszisának a felesége is a maradásáról beszélt, immár Mauro Icardi is hasonló szándékát erősítette meg a közösségi médiában…

Az Inter öntörvényű húzóembere, Mauro Icardi a minap az Instagram oldalán egyértelmű üzenet tett közzé, amely – ha igaz – akkor részéről minden kétséget el kell, hogy oszlasson, azonban az argentin csatár balhéját követően korántsem biztos, hogy a milánóiak is ennyire ragaszkodnak a megtartásához:

“Mivel a média olyan híreket generált, melyek nem tükrözik a valóságot, szeretném tájékoztatni a szurkolókat, hogy már közöltem a vezetőséggel, maradni akarok a klubnál. Remélhetőleg ezután már nem lesz több félreértés. Megértem, hogy a sajtó érdeke a hamis hírek gyártása, így inkább ezúton tisztázom a helyzetet. Már jeleztem a maradási szándékomat, az Inter a családom. Az idő eldönti, hogy ki mond igazat. Mindörökké hajrá, Inter!”

Az Inter februárban elvette a csapatkapitányi posztot Mauro Icarditól, majd az argentin csillag állítólagos térdfájdalmakra panaszkodva hosszú heteken át nem állt csapata rendelkezésére, mígnem április elején ismét játékra jelentkezett. A 25 éves támadó 2013 óta áll a milánói gárda alkalmazásában, ám a tavalyi 29 gólos szezonja után az olasz bajnokság (Serie A) idei kiírásában mindössze 10 gólt szerzett, az önkéntes száműzetése óta lejátszott hét mérkőzés alatt egyetlen alkalommal volt eredményes.