Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Realból szemelte ki távozó sztárja helyettesét a Spurs – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Tottenham csapata úgy tervezi, hogy éppen a Real Madrid együttesétől pótolja a várhatóan a “királyi gárdához” távozó klasszisát…

Az AS információi szerint a Tottenham Hotspur abban az esetben hajlana egyre inkább Christian Eriksen elengedésére, amennyiben a Real Madrid csapatától Dani Ceballos érkezne a helyére a dán játékmester helyére.

A 27 esztendős középpályás aktuális szerződése jövő nyáron jár le a londoni klubnál, és a jelek szerint nem igazán hajlik a hosszabbításra, annak ellenére, hogy a BL-döntős csapat szinte a csillagokat is lehozná az égről a kegyeiért. Az általános vélekedés szerint Eriksen élvezi, hogy topcsapatok érdeklődnek iránta, és nagyon valószínű, hogy a váltást fontolgatja.

Eközben a 22 éves Ceballos a közelmúltban létszámfelettivé vált a “blancóknál”, s a továbbiakban nem igazán tartanak igényt az elmúlt idényben jobbára csak kiegészítő szerepet betöltő játékosra, így könnyen lehet, hogy az Eriksen-üzlet keretein belül felhasználhatják őt, amennyiben a londoniak valóban szívesen fogadnák őt.