Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aubameyang: “Szeretném azt elérni, amit Drogba…”

Az ágyúsok játékosa szerint nagy előrelépés volt, hogy a londoni együtteshez szerződött. Itt szeretne óriási sikereket elérni, és bevésni magát a klub történelmébe.


Az Arsenal támadója, Pierre-Emerick Aubameyang szeretné azt elérni az ágyúsoknál, amit Didier Drogba vitt véghez a Chelsea-vel. Erre jó esélye is van a gaboni válogatott játékosnak, hiszen első teljes szezonjában máris gólkirály lett Sadio Manéval és Mohamed Salah-val holtversenyben, mindhármójuk 22 gólig jutott. Továbbá kitért arra is, hogy Lacazette-tel nagyon jól kijönnek egymással a pályán, és remek duót alkotnak.

“Hatalmas kihívás volt ide igazolnom, viszont most már az a célom, hogy legendává váljak az Arsenalnál. Véleményem szerint remek párost alkotunk Lacazette-el, ugyanolyan a felfogásunk a fociról, jól kijövünk egymással. Ahogy az ugyancsak afrikai származású Didier Drogba a Chelsea-ben tudott maradandót alkotni, úgy szeretném én is beírni a nevemet az Arsenal történelemkönyvébe” – nyilatkozta Aubameyang.

A gaboni támadónak máris itt az esély, hogy beírja az első betűket abba a bizonyos könyvbe, hiszen május 29-én Bakuban Európa-Liga döntőt játszik az Arsenal a Chelsea ellenében, és egy esetleges győzelemmel nagyot nőhet a szurkolók szemében.