Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Varane elárulta, hogy mit tervez a jövőjével

A Real Madrid francia védője, Raphael Varane a Marcának adott interjúban elárulta, hogy mit tervez a jövőjével kapcsolatban.

Forrás: bleacherreport.com

Az elmúlt hónapokban több hír is jelent meg arról a sportsajtóban, hogy Raphael Varane arra kérte a Real Madrid vezetőségét, hogy a nyáron engedjék el a klubtól. A világbajnok francia védő most egy interjúban tagadta ezeket a híreszteléseket, és megerősítette, hogy a jövőben is a Real Madrid játékosa akar maradni.

“Biztos, hogy maradok a Real Madridban. Úgy gondolom, hogy jól fogunk reagálni erre a gyengébb idényünkre. Keményen harcoltunk, de a csapat és én sem nyújtottam jó teljesítményt, de jövőre újra a legjobb formában lévő Varane-t láthatja majd mindenki. Változtatnunk és építkeznünk kell, ezt a csapat és Zidane is jól tudja.”

Raphael Varane nagyon fiatalon, 18 évesen csatlakozott a királyi gárdához a francia Lens csapatától. Jose Mourinho irányítása alatt nagyon hamar alapemberré vált, és a világ egyik legjobb hátvédjeként tartják számon, azonban a legutóbbi szezonban közel sem volt a teljesítménye az eddigi legjobbjához.