Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: a vezetőedző szerint nem tudják megtartani a legjobbjaikat

Ugyan a Paris Saint-Germain vezetősége többször is hivatalos közleményben jelezte, hogy mindenképpen meg szeretnék tartani két legnagyobb piaci értékkel rendelkező játékosukat, a vezetőedző már korántsem tűnik ennyire optimistának…

A francia bajnokság (Ligue 1) 2018-2019-es kiírását magabiztosan megnyerő Paris Saint-Germain alakulata idén is adós maradt a Bajnokok Ligájában a várva várt nagy áttöréssel, és a német vezetőedző, Thomas Tuchel egyáltalán nem biztos benne, hogy sikerülhet nyáron megtartani a gárda két legnagyobb húzóemberét, Neymart és Kylian Mbappét.

“Ez a labdarúgás, nem vagyunk naivak. Sok klub több játékosunkat is meg akarja szerezni. Viszont ha engem, a menedzsert kérdezik, akkor azt mondom, hogy azt akarom, maradjanak a következő szezonra. Azonban ha nem így lesz, találunk helyettük megoldást.” 

Mint ismeretes, mindkét sztárjátékost szóba hozták már leginkább a Real Madrid csapatával, akik nem kizárt, hogy belátható időn belül legalább az egyiküket tényleg meg fogják próbálni elcsábítani a Bernabéuba.