Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atalanta: “Megérdemeltük!”

Az Atalanta vezetőedzője, Gian Piero Gasperini érthetően  diadalittasan nyilatkozott csapata történelmi szezonját összefoglalva.

(Kép: forzaitalianfootball.com)

“Bonyolult idény volt, ráadásul egy nagyon nehéz mérkőzéssel ért véget a számunkra. Fantasztikus eredményt ez az Atalanta és Bergamo számára. Ma és holnap még ünneplünk, a többivel ráérünk foglalkozni.” – Idézi a Sky Sport Italia a kék-feketék trénerét.

“Egészen elképesztő és rendkívüli volt a játékosaim teljesítménye.  Ez a klub egészen eddig jóformán csak álmodhatott a Bajnokok Ligájáról! Azt gondolom abszolút megérdemelten jutottunk idáig.” – Folytatta Gasperini mester.

“Ne nekem köszönjék, köszönjék a játékosoknak! Minden együtt értünk el. Július 4-e óta edzünk, július végén már az Európa-ligában játszottunk, karácsonykor volt egy hét szünetünk… Senki nem várta ezt tőlünk! Minden téren fel kell készülnünk a Bajnokok Ligájára, így szükségünk lesz egy jó átigazolási szezonra is. A BL számomra is új , hiszen eddig összesen egy meccsem van a sorozatban. Ettől függetlenül, biztos vagyok benne, hogy megálljuk majd a helyünket. Nem azért leszünk ott, hogy csak növeljük az indulók számát!” – Tette még hozzá a sikeredző, megjegyezve azért, hogy a Lazio elleni vesztes kupadöntő után kicsit keserű volt a szájuk íze, de ez a siker talán most mindenkit kárpótol.