Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter megegyezett az egyik legnagyobb olasz tehetséggel! – sajtóhír

A Corriere dello Sport beszámolója alapján az Inter megegyezett az egyik legnagyobb olasz tehetségként emlegetett Nicoló Barellával. A nehezebb “menet” viszont még hátra van, ugyanis a milánói gárdának még a Cagliari vezetőségével is dűlőre kell jutni.

A Corriere dello Sport információi szerint az Internazionale megegyezett Nicoló Barellával. Az ifjú olasz válogatott középpályás ötéves megállapodást írt alá a Nerazzurrival, viszont az Internek és a Cagliarinak dűlőre kell jutnia az átigazolási díj kapcsán. A milánói alakulat 35 millió eurót adna érte, de a szardíniai klub 45 millió eurót szeretne az asztalon látni. 

Nicoló Barella a 2018/2019-es szezon folyamán 38 tétmérkőzésen lépett pályára a Cagliari színeiben, melyek során 1 találatot és 4 gólpasszt jegyzett. Első válogatott behívóját már 2017 októberében megkapta, ám bemutatkozás csak tavaly jött össze a számára. Emellett nemcsak bemutatkozhatott, hanem mondhatni alappillére lett a Mancini csapatának, hiszen 2018 októbere óta 6 meccset játszott le az olasz válogatott, ebből 5 alkalommal pályára lépett, ráadásul rendre kezdőként.