Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Barca-nevelést igazolna a Napoli! – sajtóhír

A Record információi szerint az olasz élvonalban (Serie A) szereplő SSC Napoli szeretné leigazolni az SL Benficát erősítő Alejandro “Álex” Grimaldót…

A portugál napilap beszámolója alapján a Napoli tárgyalásokat folytat Alejandro “Álex” Grimaldo kapcsán az SL Benficával. Az olasz klub állítólag 25 millió eurót, illetve Mario Rui játékjogát kínálta fel a korábbi Barca-nevelésért cserébe. 

Álex Grimaldo szülővárosban, azaz Valenciában kezdte el megtanulni a futball alapjait, majd 12 évesen átkerült az FC Barcelona akadémiájára. A spanyol hátvéd egészen 2016 januárjáig tartozott a katalán gárda kötelékébe. A felnőttek között soha nem kapott lehetőséget, egészen a B csapatig jutott. Innen igazolt át a Benficához, ahol eleinte szintén nem kapott valami sok szerepet. A 2016/2017-es idényben stabil kezdőjátékosnak számított már volna, ám közben összeszedett egy komolyabb sérülést. Felépülése után visszaverekedte magát, a helye azóta is töretlen a kezdőben. Grimaldo  minden frontot egybe véve 117 mérkőzésen lépett pályára a Benfica színeiben, melyek során 10 találatot és 22 gólpasszt jegyzett.