Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzősors: Gattuso gyorsan új csapat élére kerülhet! – sajtóhír

A rendkívül jól értesült olasz újságíró, Gianluca Di Marzio beszámolója szerint az AC Milan kispadjáról nemrégiben felálló Gennaro Gattuso is jelölt a Fiorentina élére, ahol egyébként tulajdonosváltás történt…

Gianluca Di Marzio információi alapján Gennaro Gattuso is esélyes arra, hogy a következő szezontól a Fiorentina vezetőedzője legyen. Rajta kívül még állítólag a SPAL élén remek munkát végző Leonardo Semplici ülhet le a klub  kispadjára. Amennyiben Di Marzio ezúttal is jól értesült, akkor abban az esetben kijelenthető, Vincenzo Montella visszatérése nem sikerül/sikerült valami hosszadalmasra. Ahogy már említettük, tulajdonosváltás történt a violáknál, emiatt egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy valóban új vezetőedző ülhet le a csapat élére. 

Gennaro Gattuso 2017 november és 2019 májusa között irányíthatta azt az AC Milant, ahol futballistaként hosszú éveket töltött el. A szezon vége után maga mondott le a csapat éléről, miután a Rossoneri idén sem tudta kivívni a Bajnokok Ligája szereplést. Gattuso korábban dolgozott a Pisa, az OFI Crete, a Palermo, valamint a Sion élén is.