Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real korábbi támadója kritizálta az új igazolást

Bár a Real Madrid vezetősége hatalmas lendülettel és lelkesedéssel vetette bele magát a nyári átigazolási időszak eseményeibe, nem minden klubhoz közeli hozzáértő elégedett felhőtlen az újonnan leigazolt Luka Jovics megszerzésével

A Real Madrid 1998-as BL-győzelmet érő gólját szerző egykori kiváló jugoszláv válogatott támadó, Predrag Mijatovics például egyáltalán nincs elragadtatva az új szerzeménytől, és azt javasolja a “királyi gárda” drukkereinek, hogy maradjanak a földön Luka Joviccsal kapcsolatban:

“Cseréket igazolunk. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Zidane ismeri Jovicsot, a franciának rengeteg dolga lesz. Én jól ismerem Jovicsot, igazi gólvágó. Fiatal, így időt kell neki adnunk, hogy beilleszkedjen, de nagyon hasznos futballista lehet. Azt viszont ne várjuk el, hogy az első idényében húsz gólt szerez”

– mondta el a jelenleg 50 éves Mijatovics a spanyol Cadena SER részére adott interjúban.

A mindössze 21 éves Jovics a német bajnokság (Bundesliga) elmúlt kiírását 17 góllal zárta 32 fellépésről, és az Európa-ligában az elődöntőig menetelő Eintracht Frankfurt húzóembere volt a teljes idény során.