Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Pogba a távozás mellett döntött

A közelmúltban beszámoltunk róla, hogy a Manchester United csapata 150 millió font ellenében hajlandó lenne megválni Paul Pogbától, immár pedig abban is biztosak lehetünk, hogy a világbajnok francia középpályás is távozni szeretne az Old Traffordról. A kérdés már “csak” az, hogy valamelyik nagy kérője hajlandó lesz-e kifizetni ezt az összeget érte…

A minap Paul Pogba a Reuters érdeklődésére nyilatkozott jövőbeli terveiről:

“Három éve játszom Manchesterben, ezalatt rengeteg pozitív és negatív élménnyel gazdagodtam. Ez a szezon nyilvánvalóan nem sikerült túl jól számomra, kétségkívül nem ez volt életem legjobb éve, és úgy gondolom, hogy új kihívásra van szükségem, valahol máshol…”

A 26 éves középpályás 2016-os leigazolása óta 135 mérkőzés alatt 31 találatot szerzett a “Vörös Ördögök” színeiben.

A “királyi gárda” élére kinevezett Zinedine Zidane tárt karokkal várná a “királyiakhoz” Paul Pogbát, aki a közelmúltban kijelentette, nagy álma lenne egyszer Madridban játszani. Természetesen a világsajtónak több sem kellett, máris összeboronálták a világbajnok középpályást a “blancókkal”, így már szinte naponta olvashatunk arról, hogy a spanyol gárda mennyire szívesen látná őt soraiban, és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nyáron létrejöhet a megállapodás.

Ugyanakkor a Juventus ugyancsak elszántan érdeklődik egykori játékosa visszahozatala iránt.