Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Órákon belül eldőlhet De Ligt sorsa! – sajtóhír

A rendkívül jól értesült olasz újságíró, Gianluca Di Marzio saját weboldalán arról számolt be, hogy órákon belül eldőlhet Matthijs de Ligt jövője. Szinte biztosra vehető, a holland tehetség idén nyártól a Juventus futballistája lesz. 

Nagyon közel vannak a megállapodások Matthijs de Ligt kapcsán. Mino Raiolának, a holland csillag képviselőjének, illetve a Juventusnak már csak a bérezést illetően kell dűlőre jutniuk. De Ligt állítólag nem éppen kevés évi fizetést szeretne, egész pontosan a hírek 12 millió euró körüli összegről szólnak. A Serie A nem éppen az a bajnokság, ahol a nagyobb csapatok évi 10 millió fölötti fizetéssekkel csábítják a nagyobb játékosokat (kivétel természetesen Cristiano Ronaldo). Emiatt érthető, miért húzódhatnak a tárgyalások, de nagyon úgy fest, hogy Raiola és De Ligt nem adnak lejjebb a szintből. 

Matthijs de Ligt valóban elképesztő tehetség, ezért nem volt meglepő, hogy az elmúlt hónapokban több csapattal is hírbe hozták. Egy időben úgy tűnt, a Barcelona lesz a biztos befutó, majd az utóbbi napokban fordult a szituáció, s gyakorlatilag szinte biztos, hogy De Ligt a Juventus színeiben folytatja pályafutását.