Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. United: komoly tárgyalások Lukaku eladásáról

Állítólag a következő hét sorsdöntő lehet a Manchester United belga támadója, Romelu Lukaku számára. Értesüléseink szerint az Internazionale mindenképp szeretné megszerezni a 26 éves támadót.

Az Inter bár szokásáshoz híve igyekszik garasoskodni, nagyon határozottan próbálkozik a Manchester Unitednél Lukaku szerződtetésével kapcsolatban. A mai információk szerint a milánóiak elsőként egy blöff ajánlatot küldtek az Old Traffordra. Ebben állítólag egy két szezonra szóló kölcsönszerződés szerepelt, 10 millió eurós „bérleti díjjal”. Természetesen, ha ez így volt, azt a „Vörös Ördögök” illetékesei reflexből visszautasították.

Ha minden igaz, a United szívesen eladná a sikertelen évektől kedvetlenné vált Lukakut, A találgatások szerint akár már 70-80 millió euróért megvásárolható lenne a világbajnoki bronzérmes csatár.

A Corriere dello Sport egy különleges forrásra hivatkozva azt írja, hogy Lukaku megszerzésébe az Inter belevonná akár Radja Nainggolan vagy Mauro Icardi játékjogának átadását is. Azonban a csereberéről a MU hallani sem akar. Egyelőre.