Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Mesut Özil meghozta a döntését

Vitathatatlan tény, hogy nem csak az Arsenal együttese, de immár Mesut Özil is csak árnyéka egykori önmagának. A világbajnok középpályás az elmúlt években együtt szürkült el az „Ágyúsokkal”. Az elmúlt idényben az új menedzser, Unai Emery nem is számolt vele feltétlenül alapemberként.

Szezon közben ugyan voltak felvillanásai Özilnek, ám spanyol mestere gyakran nem tartotta elég felkészültnek arra, hogy segíteni tudjon társainak a pályán. A 30 esztendős német több alkalommal is csak a lelátón ücsörgött az Emirates-ben, állítólagos sérülések miatt.

Több alkalommal szóba került már Özil eligazolása az Arsenaltól, azonban életképes ajánlat egyelőre nem érkezett még érte. Talán az olasz Inter próbálkozott egy méltatlan ötlettel, ám jelenleg Milánóban sem várják tárt karokkal a különc középpályást.

A Daily Mail híre szerint a korábbi Real Madrid játékos a következő idényt is az észak-londoniaknál tölti, és a rossz előjelek ellenére is bízik benne, hogy kiérdemli majd a lehetőséget Emerytől. Özil szerződése egyébként 2021-ig érvényes az Arsenallal.