Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így köszönt el a Barcelona távozó játékosa

Nem csak érkezők, távozók is vannak, és lesznek is még az FC Barcelona csapatánál. Íme egy kis összegzés, valamint a kölcsöncsatár Kevin-Prince Boateng búcsúszavai a katalán kitérő zárásaként.

„Ma véget ér karrierem egyik legizgalmasabb kalandja. Hálás vagyok mindenkinek, aki segített a megvalósításában. Köszönöm a csapattársaimnak, akiknek hála otthon érezhettem magam az első naptól. Köszönöm a vezetőségnek, amelyhez bármikor fordulhattam. Külön köszönetet mondok a szurkolóknak, akiket örökre a szívembe zártam. Többet akartam letenni az asztalra, de az edzések és a mérkőzések minden percében kihoztam magamból a maximumot, büszkén viselve a klub mezét” – írta Boateng instagram oldalán.

A 32 esztendős ghánai labdarúgó a télen érkezett  a Nou Campba, ám mindössze 4 mérkőzésen kapott 303 játékpercet. A katalán sztárklub nem kívánt élni 8 millió eurós opciós jogával, így Boateng a kölcsönszerződés lejártával visszatérhet a Sassuolo együtteséhez, ahova 2021-ig szerződés köti.

FC Barcelona – Transzfertérkép

Érkezők: Frenkie de Jong (Ajax – 75 millió), Murara Neto (Valencia – 26 millió), Emerson (Atlético-MG – 12 millió).

Távozók:  Jasper Cillessen (Valencia – 35 millió), André Gomes (Everton – 25 millió), Paco Alcácer (Dortmund – 21 millió), Denis Suarez (Celta Vigo – 12,9 millió), Marc Cucurella (Eibar – 2 millió), Kevin-Prince Boateng (Sassuolo – kölcsönből vissza).