Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: csak Chiesán múlik, hogy mikor érkezik!

A Tuttosport híre szerint immár csak magán az érintett játékoson, vagyis a tizenháromszoros válogatott Federico Chiesán múlik, hogy mikor csatlakozik a Juventushoz. A Fiorentina tehetsége az egyik legértékesebbnek tartott olasz labdarúgó, ám a torinóiak alighanem bármennyit megadnának érte.

A 21 éves Chiesa ugyan jól érzi magát a Fiorentinában, ám szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy aligha tölti ki 2022-ig érvényes szerződését a szépséges Firenzében. A Transfermarkt által 60 millió euró értékűre becsült szélsőt állítólag a bajnoki címvédő Juventus már most tárt karokkal várja.

A „Zebrák” éppen csak, hogy bejelentették a francia Adrien Rabiot szerződtetését, máris folytatják tovább a jelen és a jövő csapatának építését. Úgy tudjuk, hogy bár az új tulajdonosi kör nem feltétlenül szeretné kiárusítani a keretet a Fiorentinánál, ám egy életerős ajánlatot szívesen fogadnának Chiesáért is.

A Chiesa – Juventus szimpátiát a pletykák szerint nagyban erősíti, hogy a technikás támadó nagy tisztelője a különc Maurizio Sarrinak, akit nem is olyan régen neveztek ki a Juve vezetőedzőjévé.