Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: elcserélnék Bale-t a Machester Uniteddel

Gareth Bale az elmúlt évek sikereiből többé-kevésbé kivette a részét a Real Madridnál, ám valahogy sosem sikerült megszerettetnie magát a klub szurkolóival. A spanyolul még mindig meg nem tanuló walesi szélsőért korábban mindig kiállt Florentino Pérez elnök, ám manapság már az ő védelmére sem számíthat. Könnyen elképzelhető a nyári klubcsere.

Pár nap múlva betölti a 30. életévét is Bale, azaz végképp ráfordul pályafutása hajrájára. A walesi futógép immár évek óta benne van a darálóban, amit bizony sérülékenysége csak még jobban fokoz. Korábbi, klasszis teljesítményei azonban arra predesztinálják, hogy gyakori szereplője legyen továbbra az átigazolási rovatoknak.

A legfrissebb hír Bale-lel kapcsolatban, hogy a Real Madrid nem tart rá igényt. Sőt, a „Királyiaknak” határozott terve van a korábbi Tottenham-támadó eltávolításáról. Állítólag Zidane-ék kitalálták, hogy Paul Pogba vételárába szeretnék beleszámoltatni Bale értékét a Manchester Uniteddel. Ugyanis mint ismert, a „Vörös Ördögöktől” elvágyódó francia középpályás a Real Madriddal, illetve a Juventusszal szemez.