Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: most már csak kölcsönvennék a Barcelona játékosát – sajtóhír

Az “ágyúsok” intenzíven érdeklődnek a katalánok fiatal támadója iránt, de most már nem a végleges leigazolásán gondolkodnak.


Angol sajtóinformációk szerint az Arsenal meggondolta vételi szándékát, és csak kölcsönvenné a Barcelona szélsőjét, Malcom Oliveirát. A brazil játékos kevés lehetőséghez jutott, azonban még mindezek ellenére sem hagyta volna el a csapatot, viszont Antoine Griezmannt hamarosan bejelentheti a katalán egyesület, ez pedig végleg megpecsételheti a 22 éves támadó sorsát, és ezzel ő is tisztában van. A londoni gárda azért is gondolkodik csak a kölcsönvételén, mert kevés pénz van az idei nyáron átigazolásokra, így ha Malcom jól teljesít, akkor csak jövőre kellene megvásárolni őt, mivel vételi opciót is szeretnének a szerződésében tudni.

A brazil szélső a 2018/19-es idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 25 mérkőzésen léphetett pályára gránátvörös-kék színekben, ezeken a találkozókon 4 gólt és 2 gólpasszt sikerült összehoznia.

A Barcelona 40 millió euróért szerződtette a 22 éves támadót a Bordeaux csapatától egy esztendővel ezelőtt, és legalább ugyanennyit is szeretne érte kapni.