Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Celta gólvágója Valenciába kerülhet

Szinte biztosnak tűnik, hogy a Celta Vigo egyik leggólerősebb játékosa elhagyja a klubot a nyáron és máshol folytatja. De hol köthet ki és mit kell adni cserébe?

Kép: Twitter

Uruguay büszkesége Maxi Gomez, aki csatárként meghatározó embere a Celta Vigónak és a liga legveszélyesebb támadói közé sorolható. A jó fizikummal megáldott játékos iránt nem is csoda, hogy nagy az érdeklődés – minden bizonnyal hamarosan klubot vált majd.

Az elmúlt napokban egyre erősebbé vált a hír, miszerint a Valencia lehet számára a befutó. Olyannyira igaz ez, hogy a Mundo deportivo galíciai lapértesülésekre hivatkozva azt hozta le, hogy már meg is egyezett egymással a két klub. Gomez kivásárlási ára 50 millió euró, ám a Valencia nem csak pénzben fizet érte: visszaadják Santi Minát, mellé még rápakolnak 14,5 millió eurót, valamint egy fiatal csatárt, Jorge Saenz-t is odaadják.

A még mindig csak 22 éves támadó jövője a hírek szerint órákon belül eldőlhet, ugyanakkor a Marca arról számolt be, hogy az utolsó pillanatban még a West Ham is tett egy ajánlatot a Celtának. A londoni csapat is szeretné megszerezni, így Maxi Gomeznek kell döntenie, hol is szeretné folytatni. A Celtánál minden esetre abban bíznak, hogy a Valenciában folytatja, hiszen így Mina hozzájuk kerül – remélik, Gomez jól dönt majd.