Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Modric ügynöke Olaszországban járt, hogy a játékos átigazolásáról tárgyaljon – sajtóhír

Már tavaly megindultak a pletykák arról, hogy Luka Modric Olaszországba igazolhat, és most úgy tűnik, hogy ezen hírek ismét felerősödtek, miután a horvát középpályás ügynöke Milánóban járt. 

Forrás: sport.es

Az olasz futballhírekben igen bennfentes Gianluca Di Marzio szerint Luka Modric ügynöke, Vlado Lemić Milánóban járt az AC Milan központjában, a Casa Milanban. Az újságíró szerint azért látogatott a milánóiak főhadiszállására, hogy a horvát középpályásról egyeztessen a megjelentekkel. A hír forrásának számító cikkben azt is megemlíti, hogy Modric remek kapcsolatot ápol a klub nemrég kinevezett vezetőjével, Zvonimir Bobannal.

Modric elköteleződése igen magas a Real Madrid irányába, ahogy a fizetése is (évi 12,5 millió euró), így Florentino Perez elnök akár dönthet úgy is, hogy a középpályásnak kifizetett összeget inkább új játékosok megvásárlásába fekteti.

Arról nincs információ, hogy mire jutottak a felek a találkozón, de Di Marzio szerint az AC Milan akár azonnal megkezdené a tárgyalásokat az átigazolásról.

Tavaly nyáron még arról szóltak a hírek, hogy Modric az Inter felé veszi az irányt, ezért is érdekes, hogy a horvát most már Milánó piros-fekete része felé kacsintgat.