Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A kínaiak ajánlatát már visszautasítottak Bale-ért!

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid ‘Nemet’ mondott a kínai Jiangsu Suning egészen konkrét ajánlatára Gareth Bale átigazolását illetően.

(Kép: as.com)

Továbbra is sok a kérdőjel a walesi klasszis madridi jövőjét illetően. Mondhatni semmi sem biztos, csupán az, hogy szépen-lassan, de megjelentek a konkrét érdeklődök.

A Real-ügyekben jártas Marca és As szerint a blancók tárgyalásokat folytattak a Jiangsu Suning csapatával, a kínaiak ajánlatát is meghallgatták, csakhogy az nem bizonyult elég jónak.

A madridi sajtóban arról írnak, hogy a Jiangsu egy évre kölcsönvette volna Bale-t, akinek 17 millió eurós fizetést adtak volna, a Real Madridnak pedig 22 millió eurót a kölcsönszerződésért.
Állítólag utóbbi miatt szakadtak meg a tárgyalások, mivel a Real kevesellte az összeget.

Hogy mennyire vehető valósnak ezen információ, azt talán jól jelzi, hogy a kínai médiában is beszámoltak minderről, ahogyan arról is, hogy a Beijing Guoan is érdeklődött, de ott tárgyalásokra sem került sor a két klub között.

A madridi lapok egyébként megemlítik azt is, hogy Bale jelen állás szerint nem igazán érzi úgy, hogy karrierjét, még ha kölcsönben is, a Távol-Keleten kellene folytatni.