Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Barcelona támadó köthet ki a Dortmundban – sajtóhír

A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) elmúlt kiírásának ezüstérmese, Paco Alcácer után most egy másik támadót is elcsábítana katalán földről.


A Borussia Dortmund kiszemeltje ezúttal a nélkülözött, Malcom Oliveira, a Goal információi szerint. A németek állítólag kifizetnék a Barcelona által kért 40 millió eurót is a brazil szélsőért, ugyanis nagy potenciált látnak benne, és szerintük tökéletesen passzolna a játékukba. Hivatalos ajánlat egyelőre még nem futott be a 22 éves játékosért a sárga-feketéktől. Malcomért az Arsenal folyamatosan érdeklődik, azonban ők csak kölcsönvennék a Barca támadóját egy évre, végleges megvásárlási opcióval.

A brazil szélső végig kitartott azon szándéka mellett, hogy nem szeretne távozni, viszont Griezmann érkezésével úgy gondolja, hogy az eddig kapott kevés lehetőség mellett még annyi se fog jutni neki, mint eddig, így továbbállna.

Malcom tavaly nyáron került a katalánokhoz, azóta 24 mérkőzésen 4 gól és 2 gólpassz a mérlege.

FC Barcelona – Transzfer Térkép

Érkezők: Frenkie de Jong (Ajax – 75 millió), Murara Neto (Valencia – 26 millió), Emerson (Atlético-MG – 12 millió), Antoine Griezmann (Atlético Madrid – 120 millió), Marc Cucurella (Eibar – 4 millió)
Távozók:  Jasper Cillessen (Valencia – 35 millió), André Gomes (Everton – 25 millió), Paco Alcácer (Dortmund – 21 millió), Denis Suarez (Celta Vigo – 12,9 millió), Jeison Murillo (Sampdoria – 12 millió), Marc Cucurella (Getafe – kölcsönbe)

Borussia Dortmund – Transzfer Térkép

Érkezők: Mats Hummels (Bayern München – 35 millió), Nico Schulz (Hoffenheim – 25,5 millió), Thorgan Hazard (Mönchengladbach – 25,5 millió), Julian Brandt (Leverkusen – 25 millió), Paco Alcácer (Barcelona – 21 millió), Mateu Morey (Barcelona – ingyen)
Távozók: Abdou Diallo (Paris Saint-Germain – 31 millió), Alexander Isak (Real Sociedad – 7 millió)