Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliába tart az AC Milan támadója – sajtóhír

Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, az AC Milan együttese hajlandó megválni fiatal támadójától, aki iránt a Premier League-ben érdekelt Wolverhampton vásárlási szándéka most már kézzel fogható…

Olasz források megerősítették, hogy Patrick Cutrone a pénteki napon elhagyta az AC Milan bostoni edzőtáborát és visszautazott Európába, ahol a Radio Rossonera riportja szerint immár az angol élvonalbeli (Premier League) Wolverhampton Wanderers csapatához való szerződését fogja megkötni.

A kiszivárgott hírek szerint a 21 éves támadó nagyjából 20 millió euró és további bónuszok ellenében válthat klubot, s ötéves szerződés megkötésére készül a Wolvesszal, fizetése pedig szezononként 3 millió euró lehet.

Az egykor hatalmas ígéretként számon tartott Cutrone a 2017-2018-as idényben 18 gólt szerzett az AC Milan színeiben, egy idénnyel később azonban ennek a mennyiségnek már csak a felére volt képes, 9 góljából ráadásul mindössze hármat szerzett az olasz bajnokságban (Serie A), miközben Krzysztof Piatek januári leigazolása után tavasszal rendszerint csak a kispadra szorult Gennaro Gattuso mesternél, és a jelek szerint az újonnan kinevezett Marco Giampaolo sem számol vele a továbbiakban.

AC Milan – Transzfer térkép

Érkezők: Marco Giampaolo (edző – Sampdoria) Franck Kessie (Atalanta – 24 millió), Theo Hernández (Real Madrid – 20 millió), Rade Krunic (Empoli – 8 millió)
Távozók: Gennaro Gattuso (edző – ?), Manuel Locatelli (Sassuolo – 10 millió), Andrea Bertolacci (? – ingyen), Riccardo Montolivo (? – ingyen), Ignazio Abate (? – ingyen), Cristian Zapata (? – ingyen), Tiemoue Bakayoko (Chelsea – kölcsönből vissza)