Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Ajax ászát nézte ki a Tottenham – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint a BL-döntős Tottenham együttese újabb játékost szemelt ki a támadó szekció megerősítése érdekében…

A Calciomercato oldal információi szerint az Ajax kiválósága, David Neres is felkerült a komoly erősítéseket fontolgató Tottenham radarjára a nyári átigazolásai időszak során, amennyiben az első két kiszemelttel nem sikerül dűlőre jutniuk az Észak-londoniaknak.

A 22 éves brazil szélső a holland bajnokság (Eredivisie) elmúlt kiírásában nyolc gólt és 11 gólpasszt regisztrált, emellett további három alkalommal a Bajnokok Ligájában is eredményes tud lenni, így korábban többek közt a PSG és a Liverpool is érdeklődött már a szolgálatai iránt.

Neres aktuális piaci értéke a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja szerint 45 millió euró, jelenlegi szerződése még 2022-ig érvényes az amszterdamiaknál, eladása pedig 60 millió euró körüli összeg alatt semmi esetben sem várható.

Mint ismeretes, a Tottenham vezetősége forró dróton van a Real Betisszel Giovani Lo Celso, valamint a Juventusszal Paulo Dybala megszerzése ügyében, amennyiben egyik argentin csillag szerződtetése sem jön össze, úgy minden bizonnyal a brazil kiválóságra vethetik ki hálójukat.

Tottenham – Transzfer térkép

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió)
Távozók: Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen), Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió)