Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid is beszállt a portugál zseniért folyó csatába – sajtóhír

A világsajtó aktuális információi szerint a Premier League gigászai után a Real Madrid személyében egy újabb komoly kérő jelentkezett be a klubváltás előtt álló portugál kiválóság szolgálataiért…

Az O Jogo értesülései szerint az angol topcsapatok mellett immár a Real Madrid együttese is feljegyezhető Bruno Fernandes kérői között, a Sporting CP kiválósága ugyanis nagy dobásra készül az idei nyáron, és úgy tűnik, hogy van is miből válogatnia.

A 24 éves karmestert a közelmúltban leginkább a Manchester United és a Tottenham csapataival hozták hírbe, de korábban többek közt még az angol bajnokság (Premier League) elmúlt szezonjának első két helyezettjénél, a Manchester City és a Liverpool háza táján is felmerült a megszerzésének lehetősége.

Lapértesülések szerint a Spurs nemrégiben 70 millió eurót ajánlott a portugál bajnokság (Primeira Liga) elmúlt szezonjában 33 mérkőzés alatt 20 gólt és 13 gólpasszt termelő labdarúgóért, akinek emellett a Nemzetek Ligája-győztes portugál válogatottban nyújtott vezető szerepe ugyancsak hozzájárult a fokozódó érdeklődés kialakulásához.

Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő és mely topklubnál köthet ki a portugál kiválóság…

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió)
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 40 millió), Dani Ceballos(Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Sociedad – kölcsönbe), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe)

Manchester United – Transzfer térkép

Érkezők: Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió)
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen)

Tottenham – Transzfer térkép

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió)
Távozók: Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen), Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió)