Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin válogatott csatárt igazolt a Marseille – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően, a francia élvonalbeli (Ligue 1) Olympique de Marseille alakulata végrehajtotta argentin kiszemeltje szerződtetését…

A jelentős átalakulás előtt álló Olympique de Marseille csapata bejelentette második nyári igazolását a Boca Juniors gárdájától érkező argentin válogatott támadó, Dario Benedetto személyében, akiért a hírek szerint az OM 14 millió eurót fizetett a Libertadores-kupa legutóbbi döntősének.

André Villas-Boas együttesébe a 29 éves bombázó kétségkívül Mario Balotelli helyettesítése céljából érkezett, és erre minden esélye meg is lehet a francia gárdánál. Benedetto 2016 óta 67 mérkőzés alatt 43 gólt szerzett a patinás Buenos airesi klub színeiben, melynek az évek során rendkívül fontos alapembere lett, és számtalan fontos meccsen szerzett találattal a La Bombonera közönségének nagy kedvence lett.

Az ötszörös argentin válogatott Benedetto előtt az OM a középhátvéd Alvaro Gonzalez leigazolását hajtotta eddig végre az idei nyár folyamán, és minden bizonnyal még további fogásokra lehet számítani.