Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Rakitic jövője továbbra is tisztázatlan – sajtóhír

A horvát középpályás maradása még korántsem biztos, a nyáron több alkalommal is szóba került, hogy távozhat a katalán együttestől.


Ivan Rakitic jövője továbbra is tisztázatlan a Barcelona háza táján, legalábbis a spanyol Sport információi szerint. A 31 éves világbajnoki ezüstérmes középpályás távozása elé nem gördít komolyabb akadályt a katalán csapat, azonban legalább 50 millió eurót szeretnének érte kapni. Nemzetközi sajtóhírek úgy tudják, hogy az Inter kész ajánlatot rakott le az asztalra a Barcelona elé, amely nagyjából 40 millió euróról szólt bónuszokkal együtt, de a spanyol gigász ezt elutasította, viszont nem zárkóznak el a további tárgyalásoktól.

Rakitic távozása azért is lehet érdekes, mert a felkészülési időszakban a katalán csapat egyik legjobbja volt az osztályzatok alapján, ráadásul gyönyörű gólokat is szerzett. Azonban Frenkie de Jong érkeztével egyre nagyobb a merítési lehetősége Valverde mesternek a középpályán, és a horvát játékos is érzi, hogy keményen meg kell küzdeni a helyéért a kezdőcsapatban, ami iránt ki is fejezte nem tetszését.