Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Totti inkább a Laziot dicséri?

A “farkasoktól” korábban nem a legnyugodtabb körülmények közepette szakító legendás 10-es a Radio Radio vendége volt, ahol a vasárnapi Lazio – Roma találkozó kapcsán is kérdezték.

(Kép: )

“Amikor a két csapatról beszélünk, hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy a Roma jobb csapat, mert nagyobb a játékosok értéke. Szerintem azonban Simeone Inzaghi olyan csapatot rakott össze a Lazionál, ami sokkal ijesztőbb!” – Kezdte gondolatmenetét a ‘Capitano’, aki ezután kitért szeretett klubjára.

“Különös érzés lesz, hogy most már csak a televízión keresztül láthatom az AS Romát. Persze én akartam így, ki is tartok a döntésem mellett, de mint a klub szurkolója, remélem, hogy sikerül még valamit lépni az átigazolási piac utolsó napjaiban, hogy legalább a Bajnokok Ligája helyezésekért harcban lehessen a csapat. A bajnokság első három helyét szerintem előre lefutott. A Juventus hihetetlenül erős csapatként és klubként is. A Napoli és az Inter viszont olyan jól erősített, hogy őket is nehéz lesz utolérni.” – Folytatta Totti, aki szerint realitás, hogy a Romának legjobb esetben a negyedik helyre marad sansza, de akkor még ott az AC Milan, a Fiorentina, vagy a tavaly nagyot dobbantó Atalanta is…

“Amikor már 30 éve a futballban vagy, jó szemed van a játékhoz!” – Tette még hozzá Totti, utalva arra, hogy szerinte nem kérdés, hogy a fentebb elmondottak szeritn alakul majd a Seria A az AS Roma számára.