Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kapuscseréről tárgyal a Real és a PSG – sajtóhír

Úgy tűnik, hogy Neymarról már lemondott a Real Madrid vezetősége, azonban spanyol lapinformációk szerint egyre jobbak az esélyek arra, hogy a PSG-vel egy másik játékoscserét végrehajtsanak az átigazolási piac finisében…

Az AS információi szerint a Real Madrid és a Paris Saint-Germain vezetősége két kapus megcseréléséről folytat tárgyalásokat, melynek létrejötte esetén Keylor Navas Párizsban, Alphonse Areola pedig a “királyi gárda” szolgálataiban köthet ki.

A több játéklehetőség reményében váltani akaró Costa ricai kapus iránti érdeklődés már nem új keletű hír a párizsiak háza tájáról, eddig leginkább az esetleges Neymar-cserében merült fel a neve, de úgy tűnik, hogy a kapus is hajlana a PSG ajánlatára és a klub is akarja őt, így könnyen létrejöhet a megegyezés.

Navas a 2014-es világbajnokságot követően 10 millió euróért került a Levante csapatától a “királyi gárdához”, és amíg az elmúlt években rendre első számú lehetett a posztján, az elmúlt szezonban mindössze 10 bajnokin védhetett.

A 32 éves Navasnál hat évvel fiatalabb Areola bár nagy tehetségnek indult, első számú kapusként ezidáig képtelen volt hosszabb távon bizonyítani a PSG-ben, s most rutinosabb kollégájáért cserébe feláldoznák őt, számára pedig Courtois mellett/mögött jutna hely a “blancók” alkalmazásában.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió).
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 30 millió), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Raúl de Tomás (Benfica – 20 millió), Dani Ceballos (Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Real Sociedad – kölcsönbe), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe), Luca Zidane (Racing Santander – kölcsönbe), Andrij Lunin (Real Valladolid – kölcsönbe) Takefusa Kubo (Mallorca – kölcsönbe).

Paris Saint-Germain – Transzfer térkép

Érkezők: Abdou Diallo (Borussia Dortmund – 31 millió),  Idrissa Gueye (Everton – 32 millió), Pablo Sarabia (Sevilla – 18 millió), Ander Herrera (Manchester United – ingyen).
Távozók:  Giovani Lo Celso (Betis – 22 millió), Moussa Diaby (Leverkusen – 15 millió) Grzegorz Krychowiak (Lokomotiv Moszkva – 12,5 millió), Timothy Weah (Lille OSC – 10 millió), Adrien Rabiot (Juventus – ingyen), Gianluigi Buffon (Juventus – ingyen), Daniel Alves (Sao Paulo – ingyen), Christopher Nkunku (Leipzig – 13 millió), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt – 7 millió).