Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City nem adja tehetségét még kölcsönbe sem – sajtóhír

Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) elmúlt idényének bajnokcsapata kölcsönbe sem hajlandó elengedni nagy tehetségét, Phil Fodent.


A Manchester City tehetséges középpályásáért, a Rangers és az AS Roma érdeklődött nagy elánnal, hogy a következő idényre kölcsönvehessék őt, azonban a manchesteri gárda elhatárolódott teljesen a transzfertől, egybehangzó angol sajtóértesülések szerint. Phil Fodent jelenleg a második legígéretesebb angol játékosnak tartják a Borussia Dortmund szélsője, Jadon Sancho után. Pep Guardiola számít rá, még ha nem is alapemberként, ezért kijelentették, hogy nem eladó, sőt, még kölcsönben sem távozhat.

Foden 2017 nyarán került fel az első kerethez, azóta 38 mérkőzésen kapott lehetőséget a City színeiben, ezeken 7 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.

Manchester City – Transzfer Térkép

Érkezők: Rodri (Atlético Madrid – 70 millió), Joao Cancelo (Juventus – 65 millió euró), Angelino (PSV – 12 millió), Pedro Porro (12 millió – Girona), Zack Steffen (Columbus Crew – 8 millió).
Távozók:  Danilo (Juventus – 30 millió euró), Fabian Delph (Everton – 9,5 millió), Vincent Kompany (Anderlecht – ingyen), Pedro Porro (kölcsönbe – Real Valladolid), Eliaquim Mangala (Valencia – ingyen).