Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még egy nagy dobásra készül a Real a hajrában! – sajtóhír

Az átigazolási szezon utolsó napján a nemzetközi sajtó szerint a Real Madrid vezetősége még tartogathat meglepetést egy nagy igazolás bejelentésével…

Az ESPN riportja értelmében ugyan több kiszemeltjéről is lemaradt a közelmúltban a Real Madrid alakulata, de Neymar és/vagy Paul Pogba helyett is bejelenthetnek a “blancók” az utolsó napon egy nagy fogást Bruno Fernandes személyében.

A portugál Sporting CP 24 éves karmestere iránt a közelmúltban több angol klub is érdeklődött, miután a portugál bajnokság (Primeira Liga) elmúlt szezonjában 33 mérkőzés alatt 20 gólt és 13 gólpasszt termelt, emellett pedig a Nemzetek Ligája-győztes válogatottban is vezető szerepet nyújtott. A portugál sajtóban sokan egyenesen Cristiano Ronaldóéhoz hasonló pályát jósolnak neki, és bizonyára amennyiben a “királyi gárda” leigazolja őt, akkor ezek a párhuzamok még inkább felerősödnek majd.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió).
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 30 millió), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Raúl de Tomás (Benfica – 20 millió), Dani Ceballos (Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Real Sociedad – kölcsönbe), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe), Luca Zidane (Racing Santander – kölcsönbe), Andrij Lunin (Real Valladolid – kölcsönbe) Takefusa Kubo (Mallorca – kölcsönbe).