Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi a távozásáról is szót ejtett

Lionel Messi szerződésmódosítása után egyre több sajtóorgánumban ejtettek szót az argentin zseni esetleges klubváltásáról, melyet egy katalán lapnak adott interjúban most határozottan cáfolt…

A Sport nevű lapnak adott nyilatkozatban Lionel Messi több témát is érintett, a mai napon már beszámoltunk róla, hogy mi az ötszörös Aranylabdás klasszis véleménye Neymar visszatéréséről, illetőleg helyzetjelentést adott sérülését követő állapotáról, és ami talán a legtöbb Barca-szurkolót foglalkoztat, természetesen terítékre került a saját jövője is:

“Annyit elárulhatok, Barcelonában szeretnék futballozni, mert ez az otthonom. Nem szeretnék hosszú távú szerződést. Nem azért akarok még sokáig itt lenni, mert a megállapodás kötelez, hanem mert játszani szeretnék és fontos tagja akarok lenni a csapatnak. Szeretnék trófeákat nyerni ezzel a klubbal. Számomra nem fontos a szerződés és a pénz, más dolgok motiválnak. A legfontosabb, hogy győztes projekt részese legyek. Addig akarok itt maradni, amíg jól tudok teljesíteni, s a testem ezt engedi. Nem én intézem a szerződésem részleteit, édesapám egyeztet az elnökkel vagy akivel kell. Nyerni akarok, méghozzá a Barcával. Ez az otthonom. Nem akarok máshol futballozni, de trófeákat akarok nyerni.”

Ami pedig talán a legszebb, igazán szerény gondolat volt tőle, és bizonyára sokak szerint nem is fedi a valóságot:

“Nélkülem a Barca ugyanaz a klub lenne, viszont én a Barca nélkül senki sem lennék…”