Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Ceballos máris C. Ronaldohoz méri társait!

A Real Madridnál lemondani látszanak Dani Ceballos-ról, pedig az immár hétszeres spanyol válogatott középpályás a világ egyik legjob középső középpályásává válhat éveken belül. Az utánpótlás Európa-bajnok karmester ezt az idényt az Arsenalban tölti, ahol immár négy bajnokin is pályára léphetett.

A 23 esztendős Ceballos szemmel láthatóan jó érzi magát az Arsenalban, még ha érezhetően nem is tökéletes a londoniak kerete a nagy eredmények eléréséhez. A szakértők szerint jócskán fejnehéz a védőgondokkal küzdő gárda. Elől az elmúlt szezon egyik legjobb támadópárosa, vagyis Pierre-Emerick Aubameyang és Alexandre Lacazette új pajtásukkal, Nicolas Pépével immár trióvá bővültek, akik akár egyszerre is a pályán tudnak lenni.

Az említett támadók mögött pedig remek lehetőséget kaphat a karmesteri pozícióban Ceballos, aki egyelőre kölcsönben bizonyíthat az Emirates közönsége előtt. A spanyol légiós saját elmondása szerint nagyon elégedett a csapattársaival:

„Erős és kompakt csapatunk van, de a különbséget a támadó hármasunk jelenti. Óvatosan össze lehet hasonlítani Aubameyangot, Cristiano Ronaldoval, amikor még a Real Madridban játszott. A gólokért él, és alapvető játékos a csapatunk számára.”

– kedveskedett a gaboni sztár felé Ceballos, a Guardian hasábjain.