Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7: “több Aranylabda jár nekem, mint Messinek!”

Cristiano Ronaldo a minap egy angol televízió (ITV) számára adott interjújában több érdekes témában is kifejtette véleményét, például arról is szót ejtett, hogy hány Aranylabdát érdemelne pályafutása során…

Az ötszörös Aranylabdás portugál ikon, Cristiano Ronaldo szerint mindenképpen több elismerést érdemelne, mint amennyit a Barcelona argentin klasszisa, Lionel Messi kap pályafutása során:

“Messi ott van a labdarúgás történelmébenDe szerintem nekem jár még a hatodik, hetedik vagy nyolcadik Aranylabda is, hogy fölötte legyek. Nagyon szeretném, és úgy érzem, megérdemlem… Nem követem a rekordokat, azok követnek engem. Az én függőségem a siker, de nem gondolom, hogy ez rossz dolog lenne, inkább jó. Motivál. Ha nem vagy motivált, jobb, ha abbahagyod.”

CR7 a tőle megszokott elszánt stílusban fejezte ki véleményét, ki-ki döntse el, hogy igaza van-e, vagy ismét csak egy nagyképű kijelentés tőle, mindenesetre argentin kollégájától hasonló szavakat aligha fogunk valaha is olvasni – ketten más-más stílust képviselnek, de ettől függetlenül vitathatatlanul mindketten kimagasló képességű klasszis játékosok.