Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az otthon maradt CR így üzent a FIFA-gála után – FOTÓ

Hétfő este rendezték meg Milánóban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) gáláját, amelyen az év játékosának Lionel Messit választották. Habár Cristiano Ronaldo is ott volt a jelöltek között, és még az év csapatába is beválasztották, a portugál nem jelent meg az eseményen, ami után közösségi oldalán üzent is rajongóinak.

Forrás: Marca

Cristiano Ronaldo harmadik lett a FIFA Év játékosa szavazáson Lionel Messi és Virgil van Dijk mögött, így díjat nem vehetett át, ám bekerült a szövetség 2018/19-es álomcsapatába. A Juventus támadója azonban így sem jelent meg a rendezvényen, helyette inkább gyermekeivel töltötte az időt. Erről egy posztot is megosztott a hivatalos Instagram-oldalán közvetlenül a gála után, és egy üzenetet is mellékelt:

“A türelem és a kitartás két olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti a profit az amatőrtől. Minden, ami mára már naggyá vált, az kicsiben kezdődött. Nem tudsz mindent megtenni, de mindent megpróbálhatsz, hogy az álmaid valóra váljanak. És ne feledd, a sötét éj után mindig eljön a hajnal.” 

Ronaldo mellett a portugál szövetség is üzent a hivatalos közösségi oldalain, amellyel kitartásukat fejezték a válogatottjuk csapatkapitánya felé.