Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: bombameglepetés, hazai pályán kapott ki a Manchester City – videóval

Újabb hatalmas meglepetéssel folytatódik a Premier League nyolcadik fordulója, hazai pályán kapott ki Pep Guardiola együttese.

(forrás: twitter.com/bbcsport)

Hiába lőtt 18 alkalommal kapura a Manchester City, hiába a hazaiak 76%-os labdabirtoklása, Nuno Espírito Santos mester játékosai két hajrában vezetett kontrával, a forduló legnagyobb meglepetését produkálva 0-2-s arányban verték meg Pep Guardiola együttesét.

Az első félidőben még ugyan kiegyenlített körülmények között tudta megállítani a City támadóinak rohamozását a Wolves, azonban a rengeteg kulcsemberüket nélkülöző hazaiak a második játékrészben már mindent bevetve próbálkoztak a gólszerzéssel, melynek köszönhetően védelmük fellazult, a vendégek pedig két kontrának köszönhetően előbb a vezetést jelentő gólt, majd a minden eldöntő második találatot is megszerezték, ezzel megszerezve idénybeli második győzelmüket.

A Manchester City a pár héttel ezelőtti Norwich elleni blamát követően újabb három pontot bukott, ezzel már 8 ponttal lemaradva a listavezető Liverpoollal szemben.

https://www.youtube.com/watch?v=t5Ux0FiTe0g

Manchester City – Wolves: 0-2 (0-0)
Gólszerzők: –  ill.  Traore (80.) Traore (94.)
Sárga lap:  Rodri (50.) Cancelo (50.) Ederson (62.) Gündogan (71.) Fernandinho (76.) ill. Neves (84.) Moutinho (86.)
Kiállítás:ill. –