Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Most már távozni akar a sztár! – Sajtóhír

Spanyolországi lapértesülések szerint Gareth Bale a nyári kálvária után már kezdi belátni, hogy nem igazán van jövője a Real Madridnál.

(Kép: as.com)

A madridi székhelyű As című sportnapilap internetes kiadása hosszas cikkben foglalkozik Gareth Bale jövőjével.

Az As szerint Bale megelégelte a szerinte kevés játéklehetőséget, amely közrejátszik abban, hogy igazán jó formában nem tudott lendülni az utóbbi hónapokban.

A walesi klasszis állítólag kimondottan nehezményezte azt is, hogy Zinedine Zidane kihagyta őt a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája találkozóról, majd minden előjel nélkül pályára küldte a Granada elleni találkozón.

A rendszeres játéklehetőségre vágyó korábbi Tottenham játékos az As szerint kezdi belátni, mi több elfogadni, hogy végéhez közeledik madridi karrierje.

Ahogyan a Real-ügyekben jártas lap fogalmaz, “Bale igazságtalannak érzi a helyzetét”, főleg azok után, hogy a nyáron nem akart távozni, és bár hozzáállása továbbra is profinak nevezhető, Zidane-nal egyre inkább nincsenek egy hullámhosszon.

Mindehhez hozzájön még, hogy mind a spanyol médiával, mind a Real-szurkolókkal ridegnek nevezhető a walesi viszonya, ami egyre inkább kezdi frusztrálni a játékost is.

Az As a cikk zárásaként megjegyzi, hogy a szezon végéig Bale vélhetően a blancóknál marad, ám a következő nyáron már semmi sem gátolhatja meg abban, hogy új csapat után nézzen.