Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Horvát-magyar: Rossi is szégyenkezett

A magyar válogatott 3-0-s vereséget szenvedett csütörtök este Splitben Horvátország ellen, így jelentősen csökkentek az esélyei az egyenes ági Európa-bajnoki kvalifikációra…

A csúfos fiaskót követően a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya, Marco Rossi az M4 Sport kamerái előtt nyilvánosan bocsánatot kért a szurkolóktól:

“Szeretnék bocsánatot kérni ezért a vereségért, hiszen rengeteg magyar szurkoló utazott el Horvátországba. A mai este süllyedő hajónak tűnt a csapatunk, amelynek én voltam a kapitánya. Tudtuk, hogy jobbak, és azt is, hogy kikaphatunk, de nem ilyen módon. Ez elfogadhatatlan! Ahogy a mai meccsen játszottunk, őrültség lenne azt gondolnunk, hogy nyerhetünk Walesben. Ha győzni akarunk, teljesen más hozzáállás kell mindenkitől. Ebben a vereségben mindenkinek megvolt a maga felelőssége. Négy-öt elképesztő egyéni hibát követtek el a játékosok, nem emlékszek olyanra, hogy az én pályafutásom alatt előfordult volna ilyen. Nem találom a jelzőket arra, hogy mi történt, de túl kell jutnunk ezen.”

A magyar válogatott kijutási esélyei továbbra sem lehetetlenek, az Azerbajdzsán elleni hazai, ill. a Wales elleni idegenbeli fellépés szerepel még a programban, de több hiba innentől már nem fér bele.

Az E-csoport aktuális állása